Corbells 27 de juliol

26 km
850m+
Dificultat alta

09:00 h

Centre d’Interpretació del Parc Natural Cadí-Moixeró

  • El pròxim dissabte dia 27 de juliol, torna a Bellver de Cerdanya La Corbells! Serà la quarta edició d’aquesta cursa de BTT organitzada pel Club Ciclista Bellver amb la col·laboració de Pertot.
  • La cursa es duu a terme per la baga de Bellver, pujant per la pista de la Vall de l’Ingla cap a l’Àrtic per saltar cap a la muntanya de Pi. Allà agafarem el corriol de la Roca Forada per anar fins al refugi del Gònec (dins del parc natural del Cadí Moixeró). Evidentment, baixarem pel corriol amb el mateix nom, un dels millors de tota la Cerdanya que ens porta fins a Cortariu. D’allà baixarem cap al torrent de Pi i remuntarem fins a Nèfol per baixar pel corriol de Pi fins a Bellver.
  • Haurem completat un recorregut espectacular tot per pista i corriol, de 26,4 quilòmetres i 841 m de desnivell positiu! Apte per a tothom que pedali una mica, l’exigència te la poses tut mateix!! En acabar, botifarrada i entrega de premis, per riure una mica i comentar la jugada amb la resta de companys!
  • Com a curiositat, la cursa rep el nom de Corbells a causa del fet que a Bellver som coneguts amb el malnom de “corbells”. Aquest apel·latiu es basa en una llegenda segons la qual, fa molts i molts anys, els veïns del poble creien veure una lluna plena i radiant, submergida al fons del riu Segre i els astorats convilatans, convençuts de tenir la lluna a l’abast de la mà intentaren, durant tota la nit, pescar-la amb un corbell -recipient fet de branques torçades per a transportar llenya.

Trinxa 28 de juliol

34 km
1300 m+
Dificultat alta

08:30 h

Piscina Municipal de Martinet de Cerdanya

  • La 7ena edició de la Trinxa Cerdanya torna amb més força que mai! Una jornada on es combinarà la pràctica de BTT, amb la cultura, la gastronomia i la companyia!
  • Recordeu l’entorn de Martinet de Cerdanya? Doncs allà us hi espera un recorregut, dels autèntics i més exigents per tots els amants de la BTT! A peu de la Serra del Cadí, us hi espera un recorregut de 34 km amb 1300 metres de desnivell. Sí, sí, amb només 34 km, fotreu molts METRUS! Això sí, us hi esperen unes vistes i uns corriols espectaculars, on podreu treure la vostra bena més muntanyera!
  • Acabarem a Martinet on trobareu la millor recompensa de la jornada. Un bon àpat, beguda i piscina! Us hi esperem per a gaudir d’aquesta aventura, sigui sol, amb la grupeta o amb la família.

Copyright © TRINXACORBELLS – All Rights Reserved

Scroll al inicio